Konyaspor'da kombine satışları bugün başlayacak

Konyaspor'un Süper Lig 2024-25 Sezonunda iç sahada oynayacak karşılaşmalarda geçerli olacak kombine satışları bugün başlayacak.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada belirtilen bilgilere göre, 24 Haziran 2024 Pazartesi günü saat 11.00'de Süper Lig 2024-25 Sezonu kombine ön satışları başlayacak. Geçtiğimiz sezon kombine kartı sahibi olanlar, 1 Temmuz 2024 Pazartesi gününe kadar kendi koltuklarını %25 indirimli olarak satın alabileceklerdir.

1 Temmuz 2024 Pazartesi gününden itibaren ise kombineler genel satışa sunulacak, ancak Güney Üst tribün satışa çıkarılmayacak. Kombine satın alma işlemi yalnızca Konyaspor Passolig kart sahiplerine yönelik olacaktır.

Kombine biletlerin transfer sayısı maksimum 6 ile sınırlandırılmış olup, BJK, FB ve GS maçlarında bu biletler transfer edilemeyecektir.

Kombine kart sahipleri, kombinelerini Konya Store mağazalarında ibraz etmeleri halinde %10 indirimden faydalanabileceklerdir.

Öğrenci taraftarlarımız ise kombine genel satış döneminde öğrenci belgelerini stadyum Passolig gişesine ibraz etmeleri durumunda %20 indirimden yararlanabileceklerdir. Bu indirim kampanyası 25 yaş ve altı tüm öğrenci taraftarlarımız için geçerlidir.

Süper Lig 2024-25 Sezonu kombine biletlerimiz, Ziraat Türkiye Kupası maçlarında da geçerli olacak ve maç günü tribünlerde yer olmaması durumunda, kombine sahiplerine aynı kategoride bilet sağlanacaktır.

Son olarak, kombine alacak taraftarlarımızın Passolig Kartlarının vize tarihinin 31 Mayıs 2025 ve sonrası olması gerekmektedir.

Konya Haber Haberleri