AJet Çıldırdı! Yurtdışına Bedavadan Biraz Pahalı Bilet Duyurdu

AJet Çıldırdı! Yurtdışına Bedavadan Biraz Pahalı Bilet Duyurdu
A Jet, Avrupa’dan Türkiye’ye tek yön uçuşlarda 1 Euro + vergilerden başlayan fiyatlarla kampanyalı biletler sunuyor.

A Jet, Avrupa’dan Türkiye’ye yönelik uçuşlarda cazip bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, 22-24 Ağustos 2024 tarihleri arasında alınacak biletlerle, 22 Ağustos - 24 Ekim 2024 tarihleri arasında Avrupa’dan Türkiye’ye tek yön uçuşlar 1 Euro + vergilerden başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Bu özel kampanya, Almanya, Avusturya, Belçika, Bosna-Hersek, Danimarka, Fransa, Hollanda, Macaristan, Kuzey Makedonya, İngiltere, İsviçre, İtalya, Kosova ve Sırbistan gibi birçok Avrupa ülkesinden Türkiye'ye yapılan tüm uçuşları kapsıyor. Özellikle Almanya’nın Düsseldorf, Berlin, Köln, Frankfurt, Hannover, Hamburg, Münih ve Stuttgart şehirlerinden İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na yapılan uçuşlarda 1 Euro + vergilerle bilet bulmak mümkün. Ayrıca, Avusturya’dan Viyana, Bosna-Hersek’ten Saraybosna ve Tuzla, Belçika’dan Brüksel, Danimarka’dan Kopenhag, Fransa’dan Paris ve Lyon, Hollanda’dan Amsterdam gibi şehirlerden de indirimli uçuşlar sunuluyor.

A Jet, bu kampanya için toplamda 25 bin koltuk tahsis etti. Uygun fiyatlı biletler hızla tükenmeden, Avrupa'dan Türkiye'ye uygun fiyatlarla uçmak isteyen yolcular için büyük bir fırsat sunuluyor.