Fenerbahçe'de sol bek alarmı! Yeni transfer yolda

Fenerbahçe'de sol bek alarmı! Yeni transfer yolda
Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun olası ayrılığına karşı Gent'te oynayan sol bek Archie Brown'u transfer hedefleri arasına aldı ve bu oyuncu ile görüşmelere başladı.

Fenerbahçe, sol bek oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'nun olası ayrılığına karşı yeni transfer arayışlarına başladı. Sarı-Lacivertlilerin, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton ile anlaştığı iddia edilen Ferdi'nin yerine geçebilecek oyuncular üzerinde durduğu bildirildi. Bu doğrultuda, Fenerbahçe'nin Belçika'nın Gent takımında oynayan 22 yaşındaki sol bek Archie Brown'u transfer hedefleri arasında değerlendirdiği öne sürüldü.

Fenerbahçe yöneticilerinin, Archie Brown ve kulübü Gent ile görüşmelere başladığı ve Ferdi'nin transferinin gerçekleşmesi durumunda bu transferi hızlı bir şekilde sonuçlandırmayı planladığı belirtildi. Gent formasıyla geçen sezon 47 maçta görev yapan Archie Brown, bu süre zarfında 4 asist yaparak dikkat çekti. Fenerbahçe'nin, Ferdi Kadıoğlu'nun olası ayrılığına karşı gerekli önlemleri almak için Archie Brown ile temaslarını sürdürdüğü ve transfer sürecini yakından takip ettiği bildiriliyor.