Yine Yaptı Yapacağını! İcardi'nin Gönderisi Yerle Bir Etti

Yine Yaptı Yapacağını! İcardi'nin Gönderisi Yerle Bir Etti
Mauro Icardi, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesinin ardından sosyal medyada Fenerbahçeli taraftarları kızdıran bir paylaşım yaptı.

Fenerbahçe'nin Lille ile oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı maçta UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesinin ardından, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Lille ile oynadığı rövanş maçında 117. dakikada penaltıdan yediği golle karşılaşmayı 1-1 berabere tamamladı ve böylece Şampiyonlar Ligi hayalini 16 yıl daha ertelemiş oldu.

Maçın ardından Galatasaraylı Mauro Icardi, eski Fenerbahçeli futbolcu Michy Batshuayi ile birlikte olduğu ve kahkaha attıkları bir fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. Bu paylaşımda, karşılaşma öncesi Lille’in de kullandığı "Aşkın Olayım" müziğini ekleyerek, Fenerbahçe'ye gönderme yaptı. Icardi’nin bu paylaşımı, Fenerbahçeli taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Bu olay, Fenerbahçe'nin Avrupa macerasının sona erdiği ve Galatasaraylı oyuncunun bu durumu sosyal medyada mizahi bir şekilde kutladığı anı olarak dikkat çekti.