KPSS Lisans Başvuruları Ne Zaman Bitecek? KPSS Lisans Başvuruları Nasıl Yapılır?

KPSS Lisans Başvuruları Ne Zaman Bitecek? KPSS Lisans Başvuruları Nasıl Yapılır?
KPSS lisans başvuruları ne zaman bitecek? KPSS lisans başvuruları nasıl yapılır? 2024 yılında Lisans mezunları için düzenlenecek olan Kamu Personeli Seçme Sınavı başvuru süreci başladı. Adaylar başvuru işlemlerini yaparken sınava girecekleri oturumları da seçecek ve seçecekleri her bir oturum için ayrı sınav ücreti ödeyecekler. Peki son başvuru tarihi ne zaman? Adaylar başvurularını, hangi kanalları kullanarak yapabilirler?

KPSS lisans başvuruları ne zaman bitacek? Lisans mezunları için yapılacak olan 2024 KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) başvuruları alınmaya başlandı. Sınava katılacak adaylar, genel yetenek, genel kültür, eğitim bilimleri, alan bilgisi ve öğretmenlik alan bilgisi için, başvuru adımlarını takip ederken seçimlerini yapabilecekler.

Uzun bir zamandır girecekleri sınavlar için yoğun bir çalışma temposu içerisinde olan adaylar, KPSS için son başvuru tarihinin de sorgulamasını yapıyorlar. Çünkü adaylar, pek çok nedene bağlı olarak başvuru sürecini geciktirebiliyor. bu nedenler arasında sınav başvuru ücreti ilk sırada yer alıyor.

KPSS Lisans Başvuruları Ne Zaman Bitecek?

11 Mayıs 2024 Cumartesi günü (Bugün) itibari ile KPSS lisans başvuruları için adaylara tanınan süre devam ediyor. Peki 3 Mayıs 2024 Cuma günü başlayan KPSS Lisans başvuruları ne zaman bitecek?

Lisans mezunları, Kamu Personeli Seçme Sınavı'na giriş yapabilmek için 15 Mayıs 2024 Çarşamba gününe kadar başvuru işlemlerine devam edebilecekler.

Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi başvuruları ise 9 - 15 Ağustos 2024 tarihleri arasında alınacak. Yani Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi başvuru süreci henüz başlamadı.

KPSS Lisans Başvuruları Nasıl Yapılır?

Lisans mezunu olup da 2024 KPSS'ye girmek isteyen adaylar, başvuru işlemlerini 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü son gün olacak şekilde ÖSYM başvuru merkezlerinden, ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulama üzerinden ya da https://ais.osym.gov.tr adresini kullanarak yapabilirler.