2024 TUS tercih tarihleri, ÖSYM tercih kılavuzu; TUS tercihleri ne zaman başlayacak?

2024 TUS tercih tarihleri, ÖSYM tercih kılavuzu; TUS tercihleri ne zaman başlayacak?
17 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2024-TUS 1. Dönem) gerçekleştirildi. Sınav sonuçları ise 17 Nisan günü ÖSYM.gov.tr üzerinden ilan edildi. Sırada TUS tercih işlemleri var. ÖSYM TUS tercih işlemlerini ne zaman başlatacak? ÖSYM tercih kılavuzu yayınlandı mı?

Geçtiğimiz hafta sonuçları açıklanan TUS sınavının tercih işlemlerinin ne zaman yapılacağı adaylar tarafından araştırılıyor. ÖSYM’nin tercih kılavuzunu yayınlaması ile başlayacak olan tercih işlemleri nereden ve nasıl gerçekleştirilecek?

2024-tus-tercih-tarihleri.jpg

Tercih işlemleri elektronik ortamda AİS üzerinden gerçekleştirilecek. Tercih listesi, ÖSYM tarafından yayınlanacak kılavuz doğrultusunda gerçekleştirilecek.

2024 TUS tercih tarihleri hakkında henüz net bir açıklama yapılmadı. Bununla beraber TUS kontenjanları hakkında net bir bilgi bulunmuyor. ÖSYM’nin tercih kılavuzunu açıklamasının ardından kontenjanların da açıklanacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Konyamanset.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.