Galatasaray ''Alın'' Talimatı İle Genç Yıldızın Kapısını Çalıyor

Galatasaray ''Alın'' Talimatı İle Genç Yıldızın Kapısını Çalıyor
Galatasaray, Danimarkalı sağ bek Elia Jelert'i 11 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer ederek sağ bek sorununa çözüm getirdi.

Galatasaray, yaz transfer sezonunda sağ bek arayışını sonlandırarak Elia Jelert'i Kopenhag'dan transfer etti. Kulüp, Danimarkalı genç oyuncu için 11 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Bu transferde oyuncunun her sezon için 900 bin euro maaş alacağı da açıklandı.

Galatasaray'ın sağ bek pozisyonundaki güçlendirme çabaları uzun süredir devam ediyordu ve nihayetinde Jelert transferiyle amacına ulaştı. Kopenhag tarafından yapılan açıklamada, Galatasaray'ın tekliflerini kabul ettikleri ve oyuncunun İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçeceği belirtildi.

Elia Jelert'in Galatasaray ile imzalayacağı sözleşme detayları da merak konusu oldu. 21 yaşındaki oyuncunun 4 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor ve bu süre zarfında kulüp tarafından her sezon düzenli olarak 900 bin euro maaş alacak.

Sarı-Kırmızılı takımın, Jelert'in transferiyle savunma hattını güçlendirme ve genç yetenekleri kadroya katma politikasını sürdürdüğü gözlemleniyor. Galatasaray'ın bu hamlesi, hem gelecek sezon için sağ bek mevkisini güçlendirmeyi hem de genç bir yeteneği bünyesine katmayı amaçlıyor. Transferin detayları futbol camiasında ve taraftarlar arasında büyük ilgiyle takip ediliyor.