Bankadan Görülmemiş Kampanya! Uygulama Yükleyene ''600 TL''

Bankadan Görülmemiş Kampanya! Uygulama Yükleyene ''600 TL''
Garanti BBVA yeni bir kampanyaya imza attı. Banka tarafından oluşturulan bu kampanyaya göre ise müşteriler 600 TL'ye varan para kazanabiliyorlar.

Garanti BBVA, müşterilerine özel olarak yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, mobil uygulamayı indiren müşteriler 600 TL'ye varan kazanç elde edebilirler.

Çeşitli bankaların farklı kampanyaları bulunmaktadır. Ancak Garanti BBVA, alışılmışın dışında bir kampanya başlattı. Birçok bankadan alışverişlere hediye paralar verilirken, Garanti BBVA'nın kampanyası farklı bir yaklaşım sunuyor.

Garanti BBVA Mobil uygulamasını indiren müşteriler, A101 Ekstra'dan 350 TL indirimden yararlanabiliyorlar. Ayrıca, Bonus ile yapılan 500 TL'lik A101 Ekstra harcamalarına 250 TL bonus veriliyor.

Yeni banka müşterilerinin faydalanabileceği bu kampanya ile toplamda 600 TL'ye varan kazanç elde ediliyor.

Müşteriler, kazandıkları bonusları anlaşmalı iş yerlerinde harcayabiliyorlar. Banka, kampanya detayları ile ilgili bilgileri paylaştı. Kampanya, 1-30 Haziran 2024 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil uygulamasını indiren ve "Müşteri Olmak İstiyorum" adımı ile ilerleyip ilk defa Garanti BBVA'lı olan ve 2024A101 promosyon kodunu uygulamaya giren müşterilere özel olarak hazırlandı.

Koşulları sağlayan müşteriler, A101 Ekstra web sitesi ve A101 Yeni - Ekstra mobil uygulaması üzerinden yapacakları 350 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 350 TL indirim kodu kazanacaklar.

Kişiye özel olan bu indirim kodları, en geç 15 Temmuz 2024 saat 23:59'a kadar kullanılmalıdır. Kullanılmayan kodlar süre sonunda geçersiz olacaktır.

Kampanya dönemi içinde bir kişi en fazla 1 indirim kodu kazanabilir. İndirim kodları, A101 Ekstra'da kullanmak için ödeme ekranında telefon numarası ile giriş yapılması gerekmektedir. Bir alışverişte sadece bir adet indirim kodu kullanılabilir ve kodlar tek kullanımlıktır.

Etiketler :