Emekliler Toplansın! Cumhur İttifakı'ndan Cebinizi İlgilendiren Kritik Açıklama Geldi

Emekliler Toplansın! Cumhur İttifakı'ndan Cebinizi İlgilendiren Kritik Açıklama Geldi
Emekli Maaşları Yetersiz! BBP'den Çarpıcı Açıklama: En Düşük Maaş 17 Bin Liranın Üzerinde Olmalı!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, emeklilerin maaşlarına dair önemli açıklamalarda bulundu. Hükümetin planladığı en düşük emekli maaşının 12 bin 500 lira olmasının yetersiz olduğunu vurgulayan Destici, en düşük emekli maaşının 17 bin liranın üzerinde olması gerektiğini dile getirdi.

Destici'nin açıklamalarına göre, 3 Temmuz'da açıklanacak enflasyon oranlarıyla birlikte emeklilerin maaşlarının iyileştirilmesi gerektiğini belirtti. Şu anda en düşük emekli maaşının asgari ücretin altında olmaması gerektiğini savunan Destici, bu durumun temmuz ayında düzeltilmesi gerektiğini söyledi.

Esnafın ekonomik sorunlarına da değinen Destici, ekonominin olumsuz etkilediği kesimin esnaf olduğunu belirtti. Hükümetin esnafın problemleri için bir çalışma grubu oluşturarak ekonomik önlemleri karara bağlaması gerektiğini ifade etti.

Destici en düşük emekli maaşının 12 bin 500 liraya çıkarılmasının yetersiz olduğunu vurgulayarak, bu adaletsizliğin temmuz ayında giderilmesi gerektiğini ve en düşük emekli maaşının 17 bin liranın üzerinde olması gerektiğini dile getirdi.

Etiketler :