Euro Şok Yükselişte! 1 Euro Kaç TL? 29 Mayıs 2024 Euro Fiyatı Ne Kadar?

Euro Şok Yükselişte! 1 Euro Kaç TL? 29 Mayıs 2024 Euro Fiyatı Ne Kadar?
Euro Şok Yükselişte! 1 Euro Kaç TL? 29 Mayıs 2024 Euro Fiyatı Ne Kadar?

Euro’nun bugünkü güncel fiyatı merak konusu. Canlı döviz kurlarında Euro kaç TL oldu? 29 Mayıs 2024 Euro satış fiyatı ne kadar? Döviz kurlarındaki dalgalanmalar devam ederken, Euro bugün rekor kırdı. İşte detaylar:

Euro Ne Kadar? 1 Euro Kaç TL? İşte Güncel Fiyat!

Gün geçtikçe artan döviz kuru, Euro’nun TL karşısındaki değerini de etkiliyor. 29 Mayıs 2024 itibarıyla Euro/TL paritesi merakla takip ediliyor. Euro’nun bugünkü fiyatı ne kadar? İşte detaylar:

  • Euro Satış Fiyatı: 34,9481 TL
  • Dolar Satış Fiyatı: 32,2114 TL
  • Sterlin Satış Fiyatı: 40,6673 TL

FED'in Faiz İndirimi Belirsizliği Piyasaları Etkiliyor

Analistler, ABD’de enflasyona ilişkin endişelerin ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz indirimi zamanlamasına dair belirsizliği artırdığını belirtiyor. Bu durum varlık fiyatlarında karışık bir seyir izlenmesine neden oluyor. Gözler, bugün açıklanacak olan Fed'in Bej Kitap raporunda.

ABD'de Tüketici Güven Endeksi Yükseldi

Dün ABD’de açıklanan verilere göre, Conference Board Tüketici Güven Endeksi mayıs ayında aylık 4,5 puan artarak 102'ye yükseldi. Bu artış, Fed’in politika faizini beklenenden daha geç indirebileceği korkusunu destekliyor.

Analist Görüşleri

Analistler, bugün yurt içinde sakin bir veri gündemi olduğunu, yurt dışında ise Almanya'da öncü TÜFE ve ABD'de Fed'in Bej Kitap raporu ile banka yetkililerinin açıklamalarının takip edileceğini belirtiyor. Teknik açıdan dolar endeksinde 105 ve 106 seviyeleri direnç, 104 ve 103 seviyeleri ise destek bölgeleri olarak öne çıkıyor.

Kaynak:Konya Manşet

Etiketler :