Göz Kamaştıran Satış! 'Toros Kaplanı' İsimli Dev Boğa 270 Bin Liraya Alıcı Buldu!

Göz Kamaştıran Satış! 'Toros Kaplanı' İsimli Dev Boğa 270 Bin Liraya Alıcı Buldu!
Adana'dan İzmir'e Getirilen 1,5 Tonluk Boğa Pazara Ayak Bastı ve Hemen Satıldı.

Adana'dan İzmir'in Gaziemir ilçesindeki kurban pazarına getirilen devasa 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz 270 bin liraya alıcı buldu. Kurban pazarının en büyük kurbanlığı olan boğanın satışı, büyük ilgi çekti.

Kurban Pazarında Fiyatlar El Yakıyor! Adana'dan Gelen Boğa 270 Bin Liraya Satıldı

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte İzmir'de kurulan hayvan pazarlarına, özellikle doğu illerinden getirilen kurbanlıklar ilgi gördü. Dişi sığırlar 60 bin liradan başlayıp 120 bin liraya kadar çıkarken, boğalar 60 ila 270 bin lira arasında alıcı buluyor. Küçükbaş hayvanlar ise 14 bin ila 20 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Satıcılar, kurbanlıkların hızla tükendiğini belirterek, alıcıları acele etmeleri konusunda uyardı.

İzmir'de 1,5 Tonluk 'Toros Kaplanı' 270 Bin Liraya Alıcı Buldu

İzmir'in Gaziemir ilçesinde kurulan hayvan pazarında, Adana'dan getirilen 1,5 ton ağırlığındaki 'Toros Kaplanı' isimli boğa, kurban pazarının en büyük hayvanı olarak dikkat çekti. Boğanın sahibi Ramazan Dağgüllü (34), "Boğamı pazara getirir getirmez hemen 270 bin liraya sattım, alana hayırlı olsun" dedi. Dağgüllü, boğayı evladı gibi büyüttüğünü ve yetiştirdiğini, satışların ise çok iyi olduğunu belirtti.

İzmir'de Devasa Kurbanlıklar! 'Paşa' İsimli Boğa da 270 Bin Liraya Satıldı

Ağrı'dan İzmir'e getirilen 1 ton 280 kilogram ağırlığındaki 'Paşa' isimli boğa da büyük ilgi gördü. 285 bin lira başlangıç fiyatıyla satışa çıkarılan boğa için kıran kırana pazarlık yaşandı. Hayvan sahibi Erdal Karakoç ve tekstil atölyesi sahibi Özgür Bekimkayan (32) arasında gerçekleşen pazarlık sonunda, 'Paşa' 270 bin liraya satıldı.

Dev Boğalar İzmir'de El Değiştiriyor! Kurban Pazarında Rekor Fiyatlar

İzmir'de kurulan hayvan pazarlarında, kurbanlık boğalar rekor fiyatlara satılıyor. Satıcılar, büyük ilgi gören kurbanlıkların hızla tükendiğini belirterek, alıcıları erken davranmaları konusunda uyardı. Kurban Bayramı öncesinde pazarlarda yaşanan hareketlilik, büyük ve küçükbaş hayvanların yüksek fiyatlarla alıcı bulmasını sağlıyor.

Gaziemir Hayvan Pazarında Yoğunluk! 1,5 Tonluk 'Toros Kaplanı' Alıcı Buldu

Adana'dan getirilen ve pazara ayak basar basmaz 270 bin liraya satılan 'Toros Kaplanı' isimli boğa, kurban pazarında büyük ilgi çekti. Ramazan Dağgüllü, getirdiği hayvanları hızlıca sattığını ve son çadırının kaldığını belirtti. Kurban pazarında yaşanan yoğunluk, yüksek fiyatlara rağmen alıcıların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Etiketler :