Hesaplarınızı Kontrol Edin! Sosyal Yardımlar Başlıyor

Hesaplarınızı Kontrol Edin! Sosyal Yardımlar Başlıyor
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında bu ay ihtiyaç sahibi hanelere 4 milyar TL ödeme yapıldığını ve toplamda 88,2 milyar TL'nin üzerinde destek sağlandığını açıkladı, sosyal yardımların adalet ilkesiyle herkesin eşit fırsatlardan yararlandığına vurgu yaptı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı çerçevesinde bu ay ihtiyaç sahibi hanelere 4 milyar TL tutarında ödeme yapıldığını açıkladı. Bakan Göktaş, bu ödemenin yanı sıra program kapsamında bugüne kadar toplamda 88,2 milyar TL'nin üzerinde destek sağlandığını ifade etti.

Yazılı açıklamasında, sosyal yardımların adalet ve eşitlik ilkeleriyle yönetildiğini vurgulayan Bakan Göktaş, "Büyüyen ve gelişen Türkiye'mizin refahını paylaşma taahhüdümüzü sürdürüyoruz. Gelir kriterleri çerçevesinde düzenli sosyal yardım alan hanelerle birlikte, dezavantajlı durumda olup düzenli yardım alamayan haneleri de programa dahil ediyoruz" dedi.

Bakanlık olarak, sosyal yardım programlarının etkinliğini sürekli olarak artırdıklarını belirten Göktaş, "Toplumun her kesimine adil ve erişilebilir hizmet sunarak, vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan hizmet veriyoruz. Değişen hayat koşullarına uygun olarak programlarımızı bütüncül bir yaklaşımla yönetiyoruz" diye ekledi.