Şartlar iyileştirildi! Ayda sadece 7 bin 500 TL taksit ödeyerek ev sahibi olacaksınız! İşte konut satışı olan iller

Şartlar iyileştirildi! Ayda sadece 7 bin 500 TL taksit ödeyerek ev sahibi olacaksınız! İşte konut satışı olan iller
TOKİ birçok ev sahibi olmak isteyen vatandaşın çilesine son vermek istiyor. Aylık düşük taksitle ev sahibi olma şansı aralanıyor. Ev sahibi olmak isteyenler için planlanan kampanya hangi illerde başlıyor? TOKİ şartları neler? Aylık ödeme miktarını biz seçebiliyor muyuz? Şimdi tüm detaylara bakalım...

TOKİ Konut Satışları: Detaylar ve Başvuru Şartları

TOKİ, uygun fiyatlı konut satışlarıyla vatandaşların dikkatini çekiyor. Ayda 7.500 TL ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz. İşte konut satış detayları ve başvuru şartları:

TOKİ Konut Satış Detayları TOKİ, Emlak Müzayede aracılığıyla çeşitli illerde yeni konut satışları yapacağını duyurdu. Yeni konutlarla vatandaşlar ev sahibi olabilecek. Detaylar yakından takip ediliyor.

TOKİ Konut Başvuru Şartları

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

  • Kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarının üzerine T.C. sınırları içinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması.

  • Daha önce TOKİ’den konut satın almamış olmak.

  • Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içinde en az 1 yıl ikamet ediyor olmak veya il nüfusuna kayıtlı olmak.

  • 18 yaşını doldurmuş olmak.

  • Aynı aileden birden fazla başvuru geçersiz sayılır.

  • Belirlenen şartları sağlayan kişiler, yetkili banka şubeleri üzerinden gerekli bedelleri ödeyerek satın alma talep ve yüklenim belgesini imzalamalı.

TOKİ Konut Başvuruları Ne Zaman? TOKİ, 2+1 konutlar için ayda 7.500 TL’den başlayan taksit fırsatları sunuyor. Emlak Müzayede, kısa süre içinde İstanbul, Ankara, Adana, İzmir, Antalya başta olmak üzere birçok ilde konut satışlarının yapılacağını açıkladı.

Siz de yatırım fırsatlarını kaçırmamak için Türkiye’nin en büyük gayrimenkul müzayede şirketi Emlak Müzayede’yi takip edin.