Acun Ilıcalı'nın Gözdesine İngiltere Kamçısı

Acun Ilıcalı'nın Gözdesine İngiltere Kamçısı
Aston Villa, Hull City'den 22 yaşındaki Jaden Philogene'i transfer ederek Premier Lig'e kazandırdı.

Aston Villa, İngiltere Premier Lig takımlarından biri olarak, Hull City'den 22 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusu Jaden Philogene'i transfer ettiğini duyurdu. Philogene, geçen sezon Hull City'de gösterdiği etkileyici performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

Jaden Philogene, Aston Villa'nın altyapısından yetişmiş ve şimdi bir sezon aradan sonra yeniden kulübe katılmıştır. Transferin ardından kulübün resmi internet sitesine konuşan Philogene, "Bu harika bir duygu, sanki evime geri dönmüş gibiyim. Unai Emery ile yaptığımız görüşme çok olumlu geçti ve oyun sürem hakkında güzel bir konuşma yaptık. Geçen yıl burada olduğumda iyi işler yaptığımı ve bu sefer şansı hak ettiğimi söyledi. Şimdi sıra bende ve nasıl oynadığımda. En iyi performansımı sergileyip taraftarlarımız için başarı elde edebilmeyi umuyorum. Hull'da ne yaptıysam Villa Park'ta da yapmak istiyorum. Küçükken Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı hayal ediyordum ve şimdi buradayım," dedi.

Geçen sezon Championship'de Hull City formasıyla 32 maça çıkan Jaden Philogene, 12 gol atıp 6 asist yaparak dikkat çekmişti. Transfer döneminde adı birçok takımla anılan 22 yaşındaki oyuncu, artık Aston Villa formasıyla Premier Lig'de boy gösterecek.