Beşiktaş Aradığı Forvetini Buldu

Beşiktaş Aradığı Forvetini Buldu
Beşiktaş, yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle hareket ederken, İtalyan golcü Ciro Immobile'i Lazio'dan transfer ederek kadrosuna kattı.

Beşiktaş, yeni sezon öncesinde şampiyonluk hedefiyle hareket eden ve dikkat çeken transferlere imza atmaya devam ediyor. İtalyan golcü Ciro Immobile ile Lazio'dan iki yıllık sözleşme imzalayarak ses getiren bir hamle yaptı. İmzaların ardından Immobile'nin yakın zaman içinde İstanbul'a gelerek siyah-beyazlı formayı giymesi bekleniyor.

Beşiktaş, Rafa Silva gibi bir diğer kaliteli oyuncunun transferinden sonra dünya çapında ünlü Ciro Immobile gibi bir santraforu da kadrosuna katmanın gururunu yaşıyor.

Övünç Özdem'in haberine göre, Beşiktaş ve Ciro Immobile arasında Lazio ile anlaşma sağlandı ve İtalyan santraforun kısa sürede İstanbul'a gelerek kulüple iki yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

Geçtiğimiz sezon Serie A'da Lazio formasıyla 43 maça çıkan Immobile, takımına 11 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Immobile, Mart ayında Lazio taraftarları tarafından teknik direktör Sarri'nin gönderilmesinden sorumlu tutulmuş ve bu nedenle kendisi ve ailesine karşı saldırıya uğramıştı. Olayın ardından Immobile'nin avukatları hukuki süreç başlatmıştı.