Emeklilere Artık Ücretsiz! Yıllardır Alınan Bedel Artık Alınmayacak

Emeklilere Artık Ücretsiz! Yıllardır Alınan Bedel Artık Alınmayacak
Yıllardır emeklilerden alınan o ücret artık alınmayacak ve artık ücretsiz olacak.

Emekli olan araç sahiplerine müjdeli haber geldi. Uzun yıllardır ödemelerini yaptıkları bir uygulama artık ücretsiz olacak. Milyonlarca araç sahibi emekli için bayram öncesinde sevindirici bir duyuru yapıldı. Resmi bir açıklama yapıldı.

Hızlı Geçiş Sistemi'nde (HGS) alt limit fiyatlarına yönelik bir güncelleme duyuruldu. Özel bir banka, müşterilerine gönderdiği mesajda, 100 TL olan alt limitin 175 TL olarak belirleneceğini duyurdu. Bu değişiklikle, 1. sınıf HGS ürünlerinin otoyol ve köprü geçişlerinde bakiye yetersizliği yaşanmasının önüne geçilmesi amaçlanıyor. Otomatik yükleme tutarı da 175 TL olarak güncellenecek.

Emeklilere Ziraat Bankası'ndan müjdeli haber geldi. Banka, promosyon kampanyasını güncelleyerek, emekliye ödenen promosyon miktarını artırdı ve araç sahibi emeklilere ücretsiz hizmet sunacağını duyurdu.

Banka yetkilileri, "Emekli maaşı almaya başlayacak olan müşterilerimiz, bankamızı tercih ederek bir yıl boyunca geçerli olacak avantajlardan hemen yararlanabilir," dedi ve yeni kampanya detaylarını paylaştı.

Yapılan duyuruya göre, emekli maaşı promosyonu artarken, ek fırsatlar da sunulacak. Banka, emekli olan ve maaşını Ziraat Bankası'ndan almaya başlayan müşterilere özel kampanyalı vadeli mevduat faiz oranı avantajı sunacak. Bu fırsatlardan yararlanmak için en yakın şubeye başvurabilir veya Ziraat Mobil veya İnternet Bankacılığı üzerinden vadeli mevduat hesabı açabilirsiniz

Etiketler :