Galatasaray Başkanından Çarpıcı Transfer Açıklaması Geldi!

Galatasaray Başkanından Çarpıcı Transfer Açıklaması Geldi!
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, taraftarları mutlu edecek transferlerin kısa sürede yapılacağını ve Beşiktaş ile oynanacak Süper Kupa maçının yüksek seyir zevkine sahip olacağını belirtti.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer süreci ve yeni sezon hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile beIN Medya Grup arasında gerçekleştirilen Süper Lig ve TFF 1. Lig medya yayın hakları imza töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özbek, taraftarlara kısa sürede memnun edecek transferler yapacaklarını söyledi.

Özbek, "Transfer çalışmalarımız sürüyor. Çok kısa sürede taraftarlarımızı mutlu edecek transferleri gerçekleştireceğiz. Gecikmiş bir durum yok, geçen sezonki transferlere bakarsanız aynı döneme denk geliyor. Amacımız seyir zevkini artıran transferler yapmak. Yakında taraftarlarımızı sevindirecek haberler vereceğiz" dedi.

Beşiktaş ile 3 Ağustos Cumartesi günü oynayacakları Süper Kupa müsabakası hakkında da konuşan Özbek, "Güzel ve seyir zevki yüksek bir maç olacağını düşünüyorum. Sezonu güzel bir maçla açarsak, aynı şekilde devam eder. Olaysız ve sakatlık olmayan bir sezon diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yayın ihalesi hakkında da görüşlerini paylaşan Özbek, "Kulüpler olarak federasyonun başarısına hizmet etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Galatasaray, Türk futbolunun marka değerini yükseltecek her türlü olayda TFF'nin destekçisi olacak. Yeni federasyona başarılar diliyorum. Türk futboluna hizmet etmek için buradalar. İbrahim Hacıosmanoğlu ve arkadaşlarının da bu görevi en iyi şekilde yapacağından eminim" dedi.

Galatasaray taraftarları, yeni transferlerin ve başarılı bir sezonun müjdesini bekliyor. Başkan Özbek'in açıklamaları, sarı-kırmızılı camiada heyecan yarattı.