Galatasaray'dan Scout Transferi! Yer Yerinden Oynayacak

Galatasaray'dan Scout Transferi! Yer Yerinden Oynayacak
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de yeni sezon için transfer çalışmalarına devam ederken, Bayern Münih'e transfer olan Sacho Boey'in yerine Lyon'un genç yıldızı Sael Kumbedi'yi kadrosuna katmak için adımlar atıyor.

Galatasaray, yeni sezonda Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefiyle transfer çalışmalarına hız verdi. Bayern Münih'e transfer olan Sacho Boey'in boşluğunu doldurmak için harekete geçen sarı-kırmızılılar, dikkat çeken bir isimle ilgileniyor.

19 yaşındaki Fransız yetenek Sael Kumbedi, Galatasaray'ın radarında. Özellikle genç ve dinamik oyunculara yönelen Cimbom, Kumbedi'yi kadrosuna katmak için görüşmelere başladı. Galatasaray, 2024-2025 sezonu öncesindeki hazırlıklarını Avusturya'da iki etap halinde gerçekleştirecek. İlk etap, 9-18 Temmuz tarihleri arasında Geinberg'de yapılacak olan kamp ile başlayacak.

Bu süreçte sarı-kırmızılı ekibin, hazırlık maçlarının programı ve detayları ilerleyen günlerde netlik kazanacak. Sacha Boey'in transferi sonrası yeni bir yapılanmaya giden Galatasaray, Kumbedi'nin katılımıyla hem kadrosunu güçlendirmeyi hem de geleceğe yönelik yatırımlarını sürdürmeyi hedefliyor.

Etiketler :