Gelirse Yer Yerinden Oynar! Kartal'dan GS'Yi Kızdıracak Hamle

Gelirse Yer Yerinden Oynar! Kartal'dan GS'Yi Kızdıracak Hamle
Beşiktaş, Benfica ile sözleşmesi sona eren Rafa Silva'yı Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu bir transfer sürecinin

Beşiktaş, transfer sezonuna hızlı bir başlangıç yaparak Portekiz ekibi Benfica ile sözleşmesi sona eren Rafa Silva'yı kadrosuna kattı. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Rafa Silva, tercihini Beşiktaş'tan yana kullanarak üç yıllık bir sözleşme imzaladı. Transfer sürecinde Beşiktaş, Portekizli oyuncuya 10 milyon Euro imza parası ve yıllık 6 milyon Euro maaş teklif etti. Rafa Silva, bu kararını taraftarı heyecanlandıran bir paylaşımla duyurdu ve "Kartal" pozu verdi.

Rafa Silva, 17 Mayıs 1993'te Portekiz'in Forte da Casa kentinde doğdu ve futbol kariyerine Povoense Formaçao altyapısında başladı. Alverca ve Feirense'de altyapı yılları geçiren oyuncu, 2013 yılında Braga'ya transfer oldu ve burada başarılı bir performans sergiledi. 2016'da Benfica'ya 16 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Silva'nın güncel piyasa değeri 14 milyon Euro olarak belirlendi.

Etiketler :