Kalitesini Gösterdi Diyerek Övgülere Boğdu

Kalitesini Gösterdi Diyerek Övgülere Boğdu
A Milli Takımımız, EURO 2024'te Çekya'yı 2-1 yenerek 6 puanla grup ikincisi olarak çeyrek finale yükseldi; Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz'ın etkili performansı övgü topladı.

A Milli Takımımız, EURO 2024'te Çekya'yı 2-1 mağlup ederek grup aşamasını 6 puanla 2. sırada tamamlayarak çeyrek finale yükseldi.

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz, maçın kahramanı olarak öne çıktı ve A Milli Takımımız'ın galibiyetinde büyük rol oynadı. Futbol yorumcusu Sinan Engin, Asist Analiz Youtube kanalında yaptığı değerlendirmede, Barış Alper Yılmaz'ın performansını övdü. Engin, "Barış Alper Yılmaz santrafor pozisyonunda oynamaz dedik. Ancak kanatta görev yaparak muhteşem bir performans sergiledi. Barış Alper olmasaydı, kaleye gitmekte bile zorlanırdık" dedi.

Engin ayrıca, sağ kanadı etkili kullanarak takımına önemli katkılar sağlayan Barış Alper'in futbol yeteneğini övgüyle dile getirdi. "Döve döve gitti" ifadesini kullanan Engin, oyuncunun profesyonellik ve performansıyla dikkat çektiğini belirtti. Yorumcusu tarafından değerlendirilen Barış Alper Yılmaz'ın piyasa değerini de yüksek bulan Engin, "Barış Alper Yılmaz'ın değeri 50 milyon Euro'dur. O sahanın en dinamik ve hırslı oyuncularından biri" şeklinde konuştu.

Etiketler :