Montella'nın Arda Güler Kararı Netleşti

Montella'nın Arda Güler Kararı Netleşti
Türkiye, EURO 2024'te Çekya ile yapacağı maç öncesinde Arda Güler'in sakatlığı ve kadro tercihleriyle ilgili merak konusu yaşarken

Türkiye, EURO 2024'te yarın Çekya ile karşılaşacak. Portekiz maçında sakatlık riski sebebiyle yedek kalan Arda Güler'in Çekya maçında sahada olup olmayacağı ise merak konusu.

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yoluna devam eden A Milli Takım, Son 16 turuna yükselmek için yarın Çekya ile mücadele edecek. Bu kritik maç öncesinde teknik direktör Vincenzo Montella'nın kadro tercihleri büyük merak uyandırıyor. Sakatlık riski nedeniyle Portekiz maçında yedeğe çekilen Arda Güler'in ise Çekya maçında sahada olacağı kesinleşti. Yıldız oyuncu, bireysel antrenmanlarını tamamladıktan sonra takımla birlikte çalışmalara başladı.

Tedavisi sona eren İrfan Can Kahveci de takımla birlikte çalışmalara başladı. Ancak Orkun Kökçü ve Mert Günok sakatlıkları sebebiyle antrenmana katılamadılar.

Ay Yıldızlılar, yarınki Çekya maçı öncesinde son antrenmanlarını bugün saat 12:00'de yapacaklar. Milli takımımız, karşılaşmanın saat 17:15'te Hamburg'da oynanacağı stada hareket edecek.

Etiketler :