Sabredin Az Kaldı! Sıcaklar İçin Son 3 Gün

Sabredin Az Kaldı! Sıcaklar İçin Son 3 Gün
Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika duyurusunda, Türkiye genelinde kuzey ve doğu bölgeler ile Akdeniz’in iç kesimlerinde parçalı, yer yer çok bulutlu hava ve belirli bölgelerde sağanak yağışlar beklendiğini bildirdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son dakika duyurusuna göre, Türkiye genelinde hava durumu detayları şu şekilde belirtildi: Yurdun kuzey ve doğu kesimleri ile Akdeniz’in iç bölgelerinde parçalı, yer yer çok bulutlu bir hava öngörülürken, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Sinop, Tokat, Van’ın doğusu ve Hakkari çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların beklendiği bildirildi. Özellikle Giresun ve Rize çevreleri ile Artvin kıyılarında çok kuvvetli, Ordu ve Trabzon çevrelerinde ise kuvvetli yağışların olması öngörüldü.

Ayrıca, hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde azalacağı, diğer bölgelerde ise genellikle mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği belirtilirken, Marmara, Kuzey Ege kıyıları ile Doğu Anadolu’da ise kuvvetli (40-60 km/saat) rüzgarlar bekleniyor. Bu doğrultuda, hava durumuyla ilgili detaylı bilgilerin güncel olarak takip edilmesi gerektiği vurgulandı.

Etiketler :