Şampiyonluk Sonrası Dev Maaş Alacak

Şampiyonluk Sonrası Dev Maaş Alacak
Galatasaray'ın şampiyonluğundaki baş mimar Okan Buruk, yeni dönemde alacağı rakam ile dudak uçuklattı.

Trendyol Süper Ligini 1. sırada bitirerek şampiyon olan Galatasaray'da yeni dönem için hazırlıklar başladı. Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, yeni dönem hazırlıkları için yeni bir sözleşme imzalayacak.

Galatasaray'da üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşan teknik direktör Okan Buruk'un sona eren sözleşmesiyle ilgili olarak sarı-kırmızılı yönetimin, ligin bitimiyle birlikte harekete geçtiği biliniyor.

Geçtiğimiz cumartesi günü yapılan seçimli genel kurulda Süheyl Batum'u geride bırakarak rekor oyla yeniden başkan seçilen Dursun Özbek'in ilk hamlesi, Okan Buruk'a yeni mukavele imzalatmak olacak. Galatasaray'ın altyapısından yetişen ve kulübe tarihi zaferler yaşatan Okan Buruk, 6 Süper Lig, 1 UEFA Kupası, 1 UEFA Süper Kupası gibi önemli başarılara imza attı. Ayrıca, bu sezon ücreti 18 milyon TL'den 30 milyon TL'ye çıkartılan deneyimli teknik adamla iki yıllık yeni bir sözleşme imzalanacak.

Bu yeni sözleşmeyle birlikte, başarılı teknik adamın ücreti yaklaşık olarak 50 milyon TL seviyesine yükselecek. Mayıs 2026'ya kadar seçilen Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim, görev süresi boyunca Okan Buruk ile çalışmayı sürdürecek ve takımın başarı grafiğini yükseltmeye odaklanacak.

Etiketler :