Tecrübeli Hakem Süper Lig De Maç Yönetemeyecek! Sebebi İse Şok Etti

Tecrübeli Hakem Süper Lig De Maç Yönetemeyecek! Sebebi İse Şok Etti
Volkan Bayarslan, FIFA'nın atletik testini geçemediği için Süper Lig'de maç yönetemeyecek ve ikinci teste kadar görev alamayacak.

Volkan Bayarslan, FIFA'nın atletik yeterlilik testini geçemediği için Süper Lig'de maç yönetmeyecek. MHK, Trendyol Süper Lig'in 2024-25 sezonunda görev alacak hakemler listesini açıkladı ve bu listede Volkan Bayarslan'ın adı da yer aldı. Ancak, Bayarslan'ın testleri geçememesi, sürpriz bir gelişme olarak değerlendirildi.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Bayarslan ikinci teste kadar Süper Lig'de hiçbir maçta görev alamayacak. Bu sezon Süper Lig'de görev yapacak diğer hakemler arasında Zorbay Küçük (Adana), Alper Akarsu, Burak Pakkan, Kadir Sağlam (Ankara), Burak Şeker, Murat Erdoğan, Ömer Faruk Turtay (Antalya), Bahattin Şimşek (Aydın), Oğuzhan Çakır (Balıkesir), Arda Kardeşler, Cihan Aydın (Bursa), Ali Şansalan (Çanakkale), Ümit Öztürk (Denizli), Turgut Dorman (Eskişehir), Abdullah Buğra Taşkınsoy, Çağdaş Altay, Mehmet Türkmen, Mert Güzenge, Tugay Kaan Numanoğlu, Direnç Tosunluoğlu, Emre Kargın, Halil Umut Meler (İzmir), Muhammet Ali Metoğlu (Rize) ve Atilla Karaoğlan (Sakarya) yer alıyor.

Volkan Bayarslan’ın atletik testte başarısız olması, hakemler arasında dikkat çeken bir gelişme oldu ve bu durum, Süper Lig'de maç yönetme yeteneğini etkileyebilir.