Yeşil Fasulyeleri 5 Dakikada Ayıklayıp Doğrama Yöntemi Şefin Sırrı!

Yeşil Fasulyeleri 5 Dakikada Ayıklayıp Doğrama Yöntemi Şefin Sırrı!
Tembel bir öğleden sonra TV karşısında ya da bahçede oturuyorsanız, bir kile taze yeşil fasulye ile oturup her birinin uçlarını dikkatlice ayıklamak oldukça rahatlatıcı olabilir. Ancak tezgahınız dağınıksa ve akşam yemeğine 15 dakika kaldıysa bu işkenceye dönüşebilir.

Adım 1. Fasulyeleri, sapları aynı yöne bakacak şekilde sıralayın. (Fasulyenin sert, yumrulu uçlarının gitmesi gerekir, ancak diğer uçlar (sıska, konik uçlar) yumuşaktır ve yenmesi gayet güzeldir.)

trimming-green-bean-300-a66ade56a9f34c419be7d993e42c99cb.webp

Adım 2. Avucunuza bir avuç alıp eşit olmasını sağlayın ve ardından bir şef bıçağı(Küt olmayan) kullanarak yumrulu uçları bir dilimle kesin.

Etiketler :