İSG/1 Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Yanlışlar Doğruları Götürecek Mi?

İSG/1 Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Yanlışlar Doğruları Götürecek Mi?
İSG/1 sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM tarafından 5 Mayıs 2024 Pazar günü yapılan İş Sağlığı Ve Güvenliği Sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ve nereden öğrenilebileceği, sınavlara katılım sağlayan adaylar tarafından merakla araştırılıyor. ÖSYM takvimine göre İGS/1 sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih ve sonuçların açıklanacağı yöntem belli oldu. İşte detaylar:

İSG/1 sınav sonuçlarıne zaman açıklanacak? İş Sağlığı Ve Güvenliği 1. sınavı 5 Mayıs 2024 Pazar günü ÖSYM tarafından düzenlendi. Sınava katılım sağlayan adaylar şimdi sonuçların açıklanacağı tarihi merak ediyor.

İSG/1 sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınava 5 Mayıs 2024 Pazar günü katılım sağlayan adayların, çıkmış olan sorulara verecekleri cevaplar ÖSYM tarafından değerlendirilecek. Değerlendirme 100 puan üzerinden yapılacak ve sadece doğru cevaplar baz alınacak. Yanlışlar doğruları götürmeyecek. Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar ÖSYM.gov.tr adresi üzerinden, katılım sağladıkları sınavın sonucuna erişim sağlayabilecekler.

İSG/1 Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

ÖSYM takvimine göre, 5 Mayıs 2024 Pazar günü yapılan İş Sağlığı Ve Güvenliği Sınavı sonuçları 30 Mayıs 2024 Perşembe günü açıklanacak. Adaylar sınav sonuçlarına ÖSYM AİS ekranı üzerinden erişim sağlayabilecekler.

Pek çok aday, sınav sonuçlarının adresine göndeirlip gönderilmeyeceğini merak ediyor. Sınav sonuçları sadece internet ortamında, ÖSYM AİS ekranında online olarak duyurulacak.

Adaylar ÖSYM AİS ekranına T.C. kimlik numarası ve aday şifreleri ile giriş yaparak erişim sağlayabilecekler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Konyamanset.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.