Müjde! Öğrencilere 5000 TL Yardım Yapılacak

Müjde! Öğrencilere 5000 TL Yardım Yapılacak
Ailesinden uzakta üniversite öğrenimi görmekte olan öğrenciler için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından Müjde niteliğinde bir haber geldi. Üniversite öğrencilerine 5.000 TL yardımda bulunulacak. İşte detaylar ve başvuru şartları...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından öğrencilere 5000 TL yardım yapılacak bir destek paketi açıklandı. Söz konusu yardım üniversite öğrencilerine yapılacak.

Bir defaya mahsus olarak yapılacak olan ödemeler için üniversite öğrencilerinin ailelerinin ikamet ettiği şehirden farklı bir şehirde öğrenimlerine devam ediyor olmaları gerekmektedir. Söz konusu yardım 25 yaş altında bulunan öğrencilere ailelerinin yanlarına seyahat edebilmeleri için yol yardımı olarak yapılacak.

5000 TL'lik yardımdan yararlanmak isteyen öğrenciler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na başvuruda bulunmaları ve gerekli evrakları teslim etmeleri gerekiyor.

Başvuruda bulunacak olan öğrenciler il ve ilçelerde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıflarına giderek başvurularını şahsen yapabileceklerdir.

Konya Manşet / ÖZEL HABER

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Konyamanset.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.